Sted: oppmøte på Åse                                               Pris medlem: kr 1700,-
Instruktør: Mette Birkeland                                        Pris ikke medlem: kr. 2200,-,

OBS: Ingen flere ledige plasser pr. 25/5-19

Fredag fra kl. 1800-2000, Lørdag/søndag fra kl.1000- ca 1400. Max 6 deltagere, medlemmer vil bli prioritert. Det er Bindende påmelding

Dette kurset passer for de som har trent en del spor og som har gått nybegynner kurset. Dette passer for de som enten vil gå spor prøver eller bare vil komme litt videre og få nye tips til egen hobby og trening med egen hund.

På dette kurset vil vi ha gjenstand i sporet her vil vi også være nøye på tempo på ekvipasjen, og man lærer også å lese hunden på en annen måte da han må markere på gjenstand. Man vil også måtte stole på hunden sin da det vil bli en del fremmed spor med kun merking av starten. 


 

Påmelding: 

Din fødselsdato *
Din fødselsdato
Medlem i klubben *