Informasjon fra styret

Vår leder av utstillingskomiteen takker for seg etter utstillingen i 2018 og vi ønsker velkommen til Siren Næs og May Britt Haugland som har sagt ja til å ta utstillingen videre i 2019.

Vi takker Gro Halås for den flotte jobben hun har gjort og ønsker Siren Næs og May Britt Haugland lykke til med jobben de skal ta fatt på.

Styret håper at medlemmene og spesielt de

Rally-lydighets trening

Rally-Lydighets trening

OBS:Første fellestrening vil bli Mandag 6 november (ikke 30 oktober som tidligere opplyst)

Helgen 27-29 oktober arrangerer vi Rally-lydighetskurs. Mandagen  6 november starter vi opp med trening for de som ønsker å være med å trene Rally-Lydighet. Det blir trening hver mandag fra kl. 19.30.

Nordhordlandshelga 2017 - Agility og Hopp

Vi inviterer til Agilitystevne lørdag 26 og søndag 27 August. Stevnet holdes på vår trenings plass på Åse. Ca 5 minutter fra Knarvik.

Dommer Esa Muotka fra Finland Påmelding via NKK.

Nye kurs

Følg med på kurssiden vår, flere nye kurs på gang.

Meld på så snart du kan, noen kurs blir fort fulle, få ledige plasser på Sporkurset i September, Rallykurset er allerde fullt.

Referat årsmøte

Protokoll fra årsmøte i Nordhordland Hundeklubb 16 februar finner du her

Agilitystevne på Åse helgen 6-7 mai

13/4-17-  Dommerendring, ny dommer er Arto Laitinen.

Vi inviterer til Agilitystevne lørdag 6 og søndag 7 mai. Stevnet holdes på vår trenings plass på Åse. Ca 5 minutter fra Knarvik.