Bronsemerkekurs dag 4

Dag 4 Bronsemerkekurs, for påmelding se under kurs

Utstllingstrening og Sosialisering

Utstillings trening og sosialisering. Åpen for alle klubbens medlemmer.  Kontaktperson Dorthe Remme Tlf: 93084229

Passeringskurs

OBS: Ingen flere ledige plasser pr 09.05.19

- Kurset passer for deg som har problemer med å passere andre, hunder/sykelister/joggere etc. på en grei måte. - hunden drar i båndet v

Agility nybegynner

Betalt agility trening med fast instruktør. Det er 2 grupper, en for nybegynnere og en for de litt viderekommende.

Kontaktperson Audun Kvamme.

Blåbærstevne

Agility Videregående trening

Trening uten instruktør. Åpen for alle som konkurrerer.

Lydighetstrening

Lydighetstrening , åpen for alle klubbens medlemmer.  Vi begynner med trening for nybegynnerer med hjelpetrener. Temaene vil innebære lp øvelser som blir delt opp i momenter og til slutt setter sammen til hele øvelser. Etter kl 1930 er det trening for konkurranseutøverene.

Agility Egentrening

Egentrening uten instruktør. Åpen for alle som trener agility.

Passeringskurs dag 2

Dag 2 Passeringskurs, for påmelding se under kurs

Bronsemerkekurs dag 5

Dag 5 Bronsemerkekurs, for påmelding se under kurs

Agility nybegynner

Kontaktperson Audun Kvamme.

Passeringskurs dag 3

Dag 3 Passeringskurs, for påmelding se under kurs

Blåbærstevne

Videregående sporkurs 28 - 30 juni

Fredag fra kl. 1800-2000, Lørdag/søndag fra kl.1000- ca 1400. Max 6 deltagere, medlemmer vil bli prioritert.

Dette kurset passer for de som har trent en del spor og som har gått

Passeringskurs dag 4

Dag 4 Passeringskurs, for påmelding se under kurs

Bronsemerke prøve