Utstllingstrening og Sosialisering

Utstillings trening og sosialisering. Åpen for alle klubbens medlemmer.  Kontaktperson Dorthe Remme Tlf: 93084229

Lydighetstrening

Lydighetstrening , åpen for alle klubbens medlemmer.  Vi begynner med trening for nybegynnerer med hjelpetrener. Temaene vil innebære lp øvelser som blir delt opp i momenter og til slutt setter sammen til hele øvelser. Etter kl 1930 er det trening for konkurranseutøverene.

Agility egentrening

Egentrening uten instruktør. Åpen for alle som trener agility.

Grunnkurs oppstart september dag 5

Grunnkurs dag 5, instruktør Mette Birkeland. For påmelding se under kurs

Rally- lydighetstrening

Rally-Lydighet,  egentrening åpen for alle klubbens medlemmer.

Agility nybegynner

Nybegynner trening agility uten instruktør. Åpen for alle medlemmer som har gått agilitykurs.

Agility trening

Agility trening uten instrukrør. Åpen for alle.

Agility Videregående trening

Trening uten instruktør. Åpen for alle som konkurrerer.

Grunnkurs oppstart september dag 6

Grunnkurs dag 6, instruktør Mette Birkeland. For påmelding se under kurs

Rally- lydighetstrening

Rally-Lydighet,  egentrening åpen for alle klubbens medlemmer.

Agility nybegynner

Betalt agility trening med fast instruktør. Det er 2 grupper, en for nybegynnere og en for de litt viderekommende.

Agility trening

Agility trening uten instrukrør. Åpen for alle.

Valpekurs oppstart 31 oktober

Valpekurs

Kursstart onsdag 31 oktober med teori uten hund. Deretter blir kursdager mandager. 5/11,  12/11, 19/11, og 26/11 kl. 17.30-19.30. Instruktør ikke bestemt ennå.

Agility Videregående trening

Trening uten instruktør. Åpen for alle som konkurrerer.

Sporkurs helgen 23 - 25 november

Fredag 23 november uten hund blir fra kl. 18.00-20.00. Lørdag og Søndag med hund fra kl. 10.00 begge dager. Dette kurset er for nybegynnere og de som har trent litt.

Ønsker du gjøre noe gøy med hunden din da kan sporkurs være noe for deg / dere ?Dette er et kurs som passer for alle. Enten man skal konkurrere eller jakte med hund

Sporkurs dag 2

Sporkurs helgen 23- 25 november, for påmelding se under kurs