Valpekurs

Sted: Åse                                                                Pris medlem: kr 1200,-
Instruktør:  Birte Vollset                                      Pris ikke medlem: kr. 1700,-

OBS: Da er valpekurset fullt pr. 22/11-18
Har du fått valp i november eller får du valp i starten av desember? Vil du gå valpekurs så snart som mulig?

Vi starter valpekurs onsdag 12/12 kl 1800 uten hund. Deretter blir neste kursdag søndag 16/12 kl 11-1330.

Så tar vi julefri…..

Kursdager etter jul blir 5/1 og 12/1 begge dager fra 11-1330.

Siden dette er midt på vinteren så aner vi ikke hvilket vær vi får så vi må ta høyde for at vi kanskje må ha deler av praksis inne. Derfor kan det ikke være så mange med på dette kurset. Vi vil trene i små grupper på rundgang.

Kurset består av valpesosialisering, innkalling, lek med valpen, sitt, dekk, hilse pent, gå pent i bånd, mestring på masse forskjellige ting. I tillegg får dere som eiere masse gode råd for hvordan livet med hund i huset blir så kjekt som mulig.

Der er ikke mange plasser på dette kurset så vil du være med må du melde deg på snarest.

Påmelding:

Din fødselsdato *