OBS: Ingen flere ledige plasser

Massasje/stretching kurs med TopDog i klubbhuset på Åse. I første omgang har vi satt opp to dager, tirsdag 7/2-17 og torsdag 9/2-17 kl.18-21. Det blir Max 6 stk.pr.dag pga.plass. Vi må kanskje fordele store og små hunder jevnt på de to dagen pga.plass. Ellers så blir det første "hund til møllen".

Pris 1350,- pr.deltaker.

Påmeldingsfristen er kort og satt til 31/1-17.

TopDog Fysioterapi:I forbindelse med kurset blir det blant annet gjennomgang av massasjens historie, grunnleggende anatomi, vitenskapelig studie, forskjellige massasje grep og stretching øvelser, praksis på egen hund.

Alle deltakere får hver sitt kompendium, og TopDog gir alle deltakere 15% på produkter i nettbutikken sin.
www.topdogfysioterapi.com/nettbutikk

Informasjon om kursholder finner dere på:
www.topdogfysioterapi.com

HUSK FØRSTE HUND TIL MØLLEN :-) 

Påmelding: