Nordhordland Hundeklubb arrangerer blåbær- og knytingstevne fredag 12. april. Stevnet er på kunstgress på treningsbanen til klubben. Banen er helt inngjerdet. Det vil være to baner, en knyting og en blåbær. Begge er hoppbaner som består kun av hopp og tunnel. Knytingbanen er for deg som er ny i agility, mens blåbærbanen er for deg som snart er klar for å konkurrere eller som har begynt å konkurrere, men som ikke har fått napp. Det vil bli to løp i hver bane. Den beste løpet er tellende.

Dommer er Kristian Moen.

Aldersgrensen er 15 mnd. Det er kun hunder uten napp som kan delta på stevnet.

Det er ikke lov med godbiter inne på banen, men man kan belønne med leke hvis ønskelig. Dette vil i så tilfelle medføre disk. Nærmere info om regler blir tatt på selve stevnedagen.

Påmelding sendes til: alsoleide@hotmail.com. Skriv navnet ditt, hundens navn, om dere vil løpe knytingbanen eller blåbærbanen, om dere deltar i liten, mellom eller stor og hvor mange løp dere ønsker.

Oppmøte for betaling kl 18.00. Briefing starter kl. 18.15.

Pris: kr 50,- pr. løp. Betaling skjer på stedet enten via Vipps eller kontant.

Er du en fersk utøver som ikke har konkurrert før eller du har konkurrert før, men har en unghund er dette en utmerket anledning til å få litt konkurransetrening. Vi håper mange vil komme :)

Velkommen!