Nordhordland Hundeklubb arrangerer nytt blåbærstevne lørdag 13. oktober. Stevnet er på kunstgress på treningsbanen til klubben. Banen er helt inngjerdet. Blåbærstevne er en hoppbane som består kun av hopp og tunnel.

Dommer er Audun Haldor Kvamme.

Ettersom flere og flere klubber har hevet aldersgrensen for å kunne delta på blåbærstevner har vi bestemt oss for å heve aldersgrensen til 15 mnd. Det er kun hunder uten napp som kan delta på stevnet.

Det er ikke lov med godbiter inne på banen, men man kan belønne med leke hvis ønskelig. Dette vil i så tilfelle medføre disk. Nærmere info om regler blir tatt på selve stevnedagen.

Påmelding starter kl 12.00 og briefing starter kl. 12.15. Det blir mulig å gå 2 baner, begge banene kan gås 2 ganger. Den beste runden er tellende. Det vil være en enkel bane og en lett klasse 1 bane.

Det koster kr 50,- pr. løp, altså kr 200,- for alle 4 løpene. Betaling skjer på stedet ved påmelding, enten via Vipps eller kontant.

Er du en fersk utøver som ikke har konkurrert før eller du har konkurrert før, men har en unghund er dette en utmerket anledning til å få litt konkurransetrening. Vi håper mange vil komme :)

Velkommen!

Sponsor: Morene Produkter :

Morene Produkter