Nytt fra styret:

På siste styremøte evaluerte vi agility stevnet som vi for første gang hadde på Åse. Vi var vedlig spente på om grunneier Arild ville bli ferdig med det han skulle gjøre på forhånd, men det klarte han. Vi vil gjerne takke han for denne store jobben han gjorde. Ellers var vi alle enige om her vil vi ha stevene våre for fremtiden så får vi heller prøve å utvikle det etter hvert. May Britt som hadde ansvar for kjøkkenet synes det var mer hygiensik med å ha kafe`i klubbhuset. Sekreteriatet hadde også mye bedre arbeidsforhold, og det samme gjaldt for utdeling av premier. Vi klarte å lage det litt koselig under premieutdelingen også. Noe kan vi nok gjøre bedre også og da nevner spesiellt toalettene i toaletthuset. Der ønsker vi å gjøre det litt koseligere og vi prøver å ha en gjennomgang av toalettene før neste stevne. En ting som vi savnet var et kombiskap kjøl/frys, så hvis noen vet om et fint billig et så er vi interessert.
Premier er alltid utfordrene å få tak i, så hvis noen driver en virksomhet eller kjenner noen som har lyst å sponse oss med premier så ta gjerne kontakt. Det går mye premier til stevnene våre og på sikt vil vi gjerne ha et premielager som skal kunne brukes på alle stevnene og utstillingen.

Den nye hjemmesiden vår er nå kommet på nett. Jeg synes den er fin. Vi får bare stå på å sende stoff til Sonja slik at hjemmesiden blir en side du bare må innom for å se etter noe nytt. Sonja har gjort en flott jobb sammen med han som har laget hjemmesiden. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Vi gjorde en del invisteringer i nytt utstyr i vår, men ser at på sikt trenger vi mer. Vi trenger diverse utsyr til utstillingen, ny prosjektor, nye tunneller og kanskje noen nye hopphinder.

Vi ønsker oss veldig en hall på Åse. Vi jobber med saken, men har ikke noe nytt å komme med ennå. Mye faller og står ved hvor mye den enkelte er villig til å betale pr år for å trene inne. Det er noe dere kan tenke på for det vil komme spørsmål til medlemmene om dette på et senere tidspunkt.

Hilsen styret v/ Birte Vollset