Nytt Fra Styret

Årsmøtet blir 16.02.2017. Vi kommer tilbake med tid og sted. Styret vil prøve å blåse liv i et arrangement som vi har hatt tidligere, nemlig familiedag.

Denne er satt til 20. mai 2017. Her vil alle medlemmene med hunder være velkommen. Programmet er ennå ikke helt fastsatt men det vil bli hundeløp, aktivitetsløype og noe form for match show eller/og barn og hund. Vi satser på at alle tar mat og drikke med seg. Så sett av datoen allerede. 

Vi jobber også med å se om vi klarer å få til en klubbfest, dette har vært et ønske som vi prøver å få til i starten av februar, men vi kommer tilbake med mer info dersom vi får til noe.

De som har bestilt klubbvester har fått sine og det er også kommet ønske fra flere om at de ønsker seg vester. Vi undersøker om vi kan få til en omgang til med bestillinger så følg med på hjemmesiden vår.

Styret/ved Birte Vollset