NORDHORDLANDSHELGA 2018 - AGILITY OG HOPP

Nordhordland hundeklubb arrangerer agilitykonkurranse på vårt treningsområde på Åse, 5 minutter fra Knarvik. Dommer er Michael Schilling, og vi arrangerer agility, hopp, lag og åpne konkurranser begge dager. Lørdag er det også barn og

NYE REGLER FOR BRUK AV TRENINGSBANEN TIL NORDHORDLAND HUNDEKLUBB

Hvorfor nye regler? Styret forventer at ny kunstgressbane vil føre til vesentlig bedre treningsforhold for klubbens medlemmer og hunder. Kunstgresset er imidlertid sårbart for skader ved feil bruk. Treningsbanen vil derfor bli låst for å hindre uvedkommende i å benytte banen.

Den nye kunstgressbanen vil kreve jevnlig

Kunstgressbane & mange nye kurs fremover

Da er det lagt ut masse spennende kurs på hjemmesiden. Ta en titt under kurs så finner du kanskje noe som passer for deg og din firbeinte venn.

I tillegg til så planlegger vi et runderingskurs i høst så det er bare å følge med.

Nå har vi fått kunstgress på banen vår  på Åse,

Vårspretten 2018

Da var vårens agility stevene over, en stor takk til alle som stilte opp på dugnad, uten dere, ingen stevne. Det er lagt ut noen bilder fra helgen i Galleriet.

Referat årsmøte

Protokoll fra årsmøte i Nordhordland Hundeklubb 15 februar finner du her

Utstilling 2018. Gratulerer alle. Tusen takk for flott dugnadshjelp.

Da er utstillingen vår vel gjennomført. I år var vi i Lindåshallen på Lindås. Vi ønsker å gratulerer alle vinnerene og sender en stor takk til alle sammen som stilte opp og hjalp til , uten dere ingen utstilling.

Tusen Takk og Gratulerer alle sammen. Håper vi sees igjen neste år.

Det er lagt ut bilder av alle Gruppe og BIS vinnerene i Billedgalleriet

Lydighetsstevne 15 april

Lørdag 14 April inviterer vi til Lydighetsstevne på Åse.

Underlaget er grus og det er inngjerdet bane, dommer for dagen : Per Eigil Gylland. Påmelding via NKK innen 31 mars.

Velkommen!

Vårsprettstevnet 28 - 29 april 2018

Vi inviterer til Agilitystevne lørdag 28 og søndag29  mai. Stevnet holdes på vår trenings plass på Åse. Ca 5 minutter fra Knarvik.

Dommer : Kurt-Ove Steinset Påmelding via NKK, frist 15 april 2018.

Informasjon fra styret

Vår leder av utstillingskomiteen takker for seg etter utstillingen i 2018 og vi ønsker velkommen til Siren Næs og May Britt Haugland som har sagt ja til å ta utstillingen videre i 2019.

Vi takker Gro Halås for den flotte jobben hun har gjort og ønsker Siren Næs og May Britt Haugland lykke til med jobben de skal ta fatt på.

Styret håper at medlemmene og spesielt de