Agility nybegynner

Betalt agility trening med fast instruktør. Det er 2 grupper, en for nybegynnere og en for de litt viderekommende.

Lydighetstrening

Lydighetstrening , åpen for alle klubbens medlemmer.  Vi begynner med trening for nybegynnerer med hjelpetrener. Temaene vil innebære lp øvelser som blir delt opp i momenter og til slutt setter sammen til hele øvelser. Etter kl 1930 er det trening for konkurranseutøverene.

Utstllingstrening og Sosialisering

Utstillings trening og sosialisering. Åpen for alle klubbens medlemmer.  Kontaktperson Dorthe Remme Tlf: 93084229

Blåbærstevne

Valpekurs oppstart 29 April

Valpekurs

Første kurskveld er 29/4 uten hund, da det blir teori. Datoer for resten av kurset vil bli 13/5 , 20/5 og 27/5.

Kurset består av valpesosialisering, innkalling, lek med valpen, sitt, dekk, hilse pent, gå pent i bånd, mestring på masse forskjellige ting.

Sporkurs helgen 3 - 5 mai

Sporkurs helgen 2-5 mai

OBS: Da er dette kurset fullt men nytt kurs er satt opp 24 - 26 mai

Fredag 5 mai uten hund blir fra kl. 18.00-20.00. Lørdag og Søndag med hund fra kl. 10.00 begge dager. Dette kurset er for nybegynnere og de som har trent litt.

Ønsker du gjøre noe gøy med hunden din da kan sporkurs være noe for deg / dere ? Dette er et kurs som passer for alle.

Sporkurs dag 2

Sporkurs helgen 3-5 mai, for påmelding se under kurs

Sporkurs dag 3

Sporkurs helgen 3-5 mai, for påmelding se under kurs

Handlingkurs Agility 12 mai

Handlingkurs

OBS: Da er det ikke flere ledige plasser.

Søndag 12 mai kl. 10 - 14. Max 6 deltagere. Dette kurset er kun for medlemmer.

Det blir satt opp en hel bane, så jobber vi med grunnferdighetene i banen så går vi hele banen til slutt.

Sporkurs helgen  24 - 26 mai

Sporkurs helgen 24 - 26 mai

Sporkurs helgen 24-26 mai

OBS: Kurset er fullt pr .12/3-19.

Fredag 24 mai uten hund blir fra kl. 18.00-20.00. Lørdag og Søndag med hund fra kl. 10.00 begge dager. Dette kurset er for nybegynnere og de som har trent litt.

Blåbærstevne

Videregående sporkurs 28 - 30 juni

Fredag fra kl. 1800-2000, Lørdag/søndag fra kl.1000- ca 1400. Max 6 deltagere, medlemmer vil bli prioritert.

Dette kurset passer for de som har trent en del spor og som har gått