Lydighetstrening

Lydighetstrening , åpen for alle klubbens medlemmer.  Vi begynner med trening for nybegynnerer med hjelpetrener. Temaene vil innebære lp øvelser som blir delt opp i momenter og til slutt setter sammen til hele øvelser. Etter kl 1930 er det trening for konkurranseutøverene.

Sporkurs helgen 23 - 25 november

Fredag 23 november uten hund blir fra kl. 18.00-20.00. Lørdag og Søndag med hund fra kl. 10.00 begge dager. Dette kurset er for nybegynnere og de som har trent litt.

Ønsker du gjøre noe gøy med hunden din da kan sporkurs være noe for deg / dere ?Dette er et kurs som passer for alle. Enten man skal konkurrere eller jakte med hund

Sporkurs dag 2

Sporkurs helgen 23- 25 november, for påmelding se under kurs

Sporkurs dag 3

Sporkurs helgen 23- 25 november, for påmelding se under kurs

Agility nybegynner

Nybegynner trening agility uten instruktør. Åpen for alle medlemmer som har gått agilitykurs.

Valpekurs oppstart 12 Desember

Valpekurs

Har du fått valp i november eller får du valp i starten av desember? Vil du gå valpekurs så snart som mulig?Vi starter valpekurs onsdag 12/12 kl 1800 uten hund. Deretter blir neste kursdag søndag 16/12 kl 11-1330. Så tar vi julefri…..

Kursdager etter jul blir 5/1 og