Agility egentrening

Egentrening uten instruktør. Åpen for alle som trener agility.

Utstllingstrening og Sosialisering

Utstillings trening og sosialisering. Åpen for alle klubbens medlemmer.  Kontaktperson Dorthe Remme Tlf: 93084229

Agility nybegynner

Nybegynner trening agility uten instruktør. Åpen for alle medlemmer som har gått agilitykurs.

Agility trening

Agility trening uten instrukrør. Åpen for alle.

Agility Videregående trening

Trening uten instruktør. Åpen for alle som konkurrerer.

Lydighetstrening

Lydighetstrening , åpen for alle klubbens medlemmer.  Vi begynner med trening for nybegynnerer med hjelpetrener. Temaene vil innebære lp øvelser som blir delt opp i momenter og til slutt setter sammen til hele øvelser. Etter kl 1930 er det trening for konkurranseutøverene.

Agility egentrening

Egentrening uten instruktør. Åpen for alle som trener agility.

Agility trening

Agility trening uten instrukrør. Åpen for alle.

Agility Videregående trening

Trening uten instruktør. Åpen for alle som konkurrerer.

Utstllingstrening og Sosialisering

Valpekurs oppstart 12 Februar

Valpekurs

Første kurskveld er 13/2 uten hund, da det blir teori. Datoer for resten av kurset vil bli 16/2, 2/3 og 16/3.

Valpekurs oppstart Februar dag 2

Valpekurs oppstart Februar dag 2,  For påmelding se under kurs.

Agilitykurs nybegynner helgen 9 - 10 mars

Agilitykurs

Instruktør Audun Kvamme

Ag kurs for nybegynnere er et kurs for å lære hunden apparatene som vi bruker i agility samtidig får eierne innføring i viktigheten av sikkerheten i sporten. De aller fleste

Valpekurs oppstart Februar dag 4

Valpekurs oppstart Februar dag 4,  For påmelding se under kurs.

Valpekurs oppstart 20 mars

Valpekurs

Første kurskveld er 20/3 uten hund, da det blir teori. Datoer for resten av kurset vil bli 25/3, 1/4 og 15/3.

Kurset består av valpesosialisering, innkalling, lek med valpen, sitt, dekk, hilse pent, gå pent i bånd, mestring på masse forskjellige ting.

Sporkurs helgen 2-5 mai

Fredag 5 mai uten hund blir fra kl. 18.00-20.00. Lørdag og Søndag med hund fra kl. 10.00 begge dager. Dette kurset er for nybegynnere og de som har trent litt.

Ønsker du gjøre noe gøy med hunden din da kan sporkurs være noe for deg / dere ? Dette er et kurs som passer for alle.

Sporkurs dag 2

Sporkurs helgen 3-5 mai, for påmelding se under kurs

Sporkurs dag 3

Sporkurs helgen 3-5 mai, for påmelding se under kurs

Handlingkurs Agility 12 mai

Handlingkurs

OBS: Da er det ikke flere ledige plasser.

Søndag 12 mai kl. 10 - 14. Max 6 deltagere. Dette kurset er kun for medlemmer.

Det blir satt opp en hel bane, så jobber vi med grunnferdighetene i banen så går vi hele banen til slutt.